02-421135

Engelsbyntie 9, 25700 Kemiö, Finland

  • facebook

©2016 by Classickulta. Proudly created with Wix.com

TJÄNSTER-PALVELUT

Kullanosto-vintage-patterivaihdot-kelloseppä-yritysmyynti

KULLANOSTO
Helppoa ja nopeaa
Voit myydä kultasi meille myymälässämme tai vaihtaa uusiin koruihin myymälässämme käydessäsi (vaihdossa hyvitämme 20% korkeamman hinnan) Perinteisenä kultasepänliikkeenä olemme turvallinen kullan ostaja.

Nopea palvelu ja maksu
Panostamme erittäin nopeaan palveluun arvioinnissa ja maksussa. Myymälässämme saat joko rahan suoraan käteisenä. Suuremmat summat tilisiirtona tai voit vaihtaa maksun myös johonkin tuotteeseen tai lahjakorttiin.

Arviointi ja analyysi
Voit tuoda tarkistettavaksi myös sellaiset korut, joista et ole varma ovatko ne jalometallia. Osaamme erottaa ne aidosta materiaalista. Jos koruissasi on arvokkaita jalokiviä, irrotamme ne sinulle mukaasi.

Myynti ei ole aina paras ratkaisu
Vanhat kultakorut ovat käyttäjälleen rakkaita. Korjaamme mielellämme vanhat korut uudenveroisiksi.

Ostohinnat
Hintamme päivittyvät kullan maailmanmarkkinahintaa seuraillen
24K 25,00 €/g
18K 16,16 €/g
14K 12,50 €/g
(vaihdossa hyvitämme 20% korkeamman hinnan)

Hopea
Ostamme myös hopeaa.
830 hopea 0,20€ /gr
925 hopea 0,25 €/gr

VINTAGE KORUT

Olemme aloittaneet Vintage korujen myynnin liikkeessämme. Korut ovat useasti käyttämättömiä mutta joukossa on myös käytettyjä koruja. Korujen ikä vaihtelee 10-50 vuotta vanhoista tuotteista.
Ota yhteyttä jos sinulla on vanhoja hyväkuntoisia koruja niin katsotaan yhdessä sopisivatko ne myymäläämme myyntiin. Ostamme Vintagekoruja ja otamme myös myyntitiliin.
Vintagekoruista vastaa Petri Järvinen
Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa kysymykset suoraan sähköpostiin, petri.myynti(at)gmail.com tai soittaa 0400-530541


PATTERINVAIHTO
Vaihdamme pattereita kaikenlaisiin kelloihin ja muihinkin laitteisiin. Mikäli kello patterivaihdon jäkeen ei toimi toimitamme kellon kellosepälle tarkistettavaksi.

KELLOJEN KORJAUSPALVELU
Kelloseppämme korjaa ja huoltaa kaikkia kelloja rannekelloista kaappikelloihin. Aina ei tarvitse korjata huoltokin riittää. tarvittaessa annamme sijaiskello korjauksen ajaksi.


YRITYSMYYNTI
Haluatko palkita henkilöstöäsi arvokkaasta työstä tai palvelusvuosista? Etsitkö sopivaa liikelahjaa yhteistyökumppaneillesi?
Käytössämme on laaja valikoima tuotteita, aina lahjatavaroista ja koriste-esineistä perinteisiin kultasepän tuotteisiin.
Meiltä saat parhaat ideat vaivattomasti ja ammattitaidolla!
Yritysmyynnistä vastaa Petri Järvinen.
Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa kysymykset suoraan sähköpostiin, petri.myynti(at)gmail.com tai soittaa 0400-530541